dimarts, 19 de març del 2019

100 % Transparència a l'ajuntament de l'Aldea




L’Ajuntament de l’Aldea ha rebut per tercer any consecutiu, amb gran satisfacció, el Segell INFOPARTICIPA atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona, premi a la transparència informativa.
És el segon cop en el que la nostra administració municipal assoleix el 100% de transparència en la informació que es posa a disposició de la ciutadania, l’any passat l’Aldea va ser l’únic municipi de la demarcació de Tarragona i de Terres de l’Ebre en assolir aquest nivell, enguany, ens ha acompanyat el municipi d’Alcanar.
Des de l’Equip de Govern, expressem la nostra satisfacció per aquest objectiu aconseguit, agraïm l’esforç i la implicació de la Regidoria de Participació dirigida per Simon Falcó, així com la tasca de tots els funcionaris que fan possible aquest nivell d’excel·lència.
Hem apostat sempre per la democràcia participativa i la màxima transparència informativa, seguirem fent tot el necessari per continuar construint parets de vidre a l’Ajuntament i així donar exemple d’absoluta transparència en la gestió municipal.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada