dilluns, 29 d’abril del 2019

El Director General d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament d'Ensenyament, visita les escoles aldeanes


El passat divendres arrel de la visita del Conseller d’Educació, ens va visitar el Sr. Ramon Simon Campà, director general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament d'Ensenyament, per tal d’aplicar a la realitat social del nostre poble, les mesures que es preveuen en un Pla Educatiu d’Entorn. En aquest sentit tant des del departament, com des de l’Ajuntament, Ampes i escoles, iniciarem un seguit d’actuacions per tal de millorar i atendre la diversitat cultural i social que tenim a les nostres escoles i que a la llarga es veurà reflectida a la realitat social del nostre poble.
El director general va visitar les dues escoles, i posteriorment vam iniciar una reunió a l’Ajuntament amb la presència de la directora de la llar d’infants, les directores de les escoles del  Mª Garcia Cabanes i  21 d’Abril, membres de les ampes, i tècnics del departament d’educació per tal de posar fil a l’agulla en tot allò que pugui millorar la realitat social de l’Aldea.








  






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada