dilluns, 7 d’octubre de 2019

El Director dels Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l'Ebre, el Sr. Ferran Bladé visita l’Aldea


 El passat dijous, 3 d'octubre, l'Alcalde i la Regidora d'Afers Interns i Institucionals varen rebre al Director dels Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l'Ebre, el Sr. Ferran Bladé. Es va visitar el local de l'SCRUA on també ens van rebre des de l'entitat per exposar-li les necessitats, arranjament del local i també demanar-li ajuda per a la realització de projectes culturals.
Seguidament es van visitar les instal·lacions del magatzem de la cooperativa on el Govern té previst construir un auditori. Aquest magatzem està en procés de compra per part de l'Ajuntament, però tot i en això des de l'Alcaldia es va voler visitar
per a sol·licitar suport al Departament per a la construcció d'un Auditori municipal, equipament cultural que fa molta falta al nostre municipi per a realitzar tot tipus d'espectacle cultural, teatres i audicions musicals.
Adquirim el compromís del Director dels Serveis Territorials de Cultura per tal d'ajudar-nos amb tot el que estigui a les seves mans per fer realitat aquest projecte municipal que té una importància cultural molt elevada.


Cap comentari:

Publica un comentari