dilluns, 2 de desembre del 2019

Enquesta de violències sexuals de Catalunya (EVSC).

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya és a punt d’iniciar els treballs de l’Enquesta de violències sexuals de Catalunya (EVSC).
Aquest estudi es realitza a través d’una enquesta telefònica a una mostra representativa de la població, d’aproximadament 10.000 dones de 16 i més anys residents a Catalunya. L’EVSC consisteix, en relació amb la mostra de dones, en una entrevista sobre les seves experiències personals com a víctimes de la violència masclista. L’enquesta  es realitzarà entre els mesos de novembre i desembre, i  una part d’aquestes entrevistes telefòniques es podrien fer a ciutadanes de l'Aldea

Com en edicions anteriors, és possible que algunes persones entrevistades vulguin confirmar que efectivament es tracta d'una enquesta oficial i que les dades es mantindran en la més absoluta reserva, i que alguna d’elles s'adreci a l'Ajuntament per tal de sol·licitar informació al respecte. En aquest cas, seria convenient derivar les possibles consultes al telèfon d'atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya, 012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada