dimecres, 4 de desembre del 2019

Finalitza el cafè en família amb èxit de participació




Ahir dimarts al Casal de Joves de l’Aldea finalitzava l’últim cafè en família amb una trentena de famílies amb fills i filles  estudiants de primària, i amb experiències per comptar al Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) del Consell Comarcal del Baix Ebre.
Berta Royo regidora de Foment a les Persones: “Ens omple d’ orgull que des de la Regidoria de Foment a les Persones de l’Ajuntament de L’Aldea haguem apostat per un projecte com” Cafè en família” que el SIS(des del Consell Comarcal) ens va proposar i que hagi tingut aquest èxit. Ens agrada el fet de veure que hem hagut d’ampliar 2 dies més quan en principi pensàvem  amb les reunions amb un sol dia; i sobretot ens dona goig que després d’aquests dies i fent avui la cloenda, poder pensar en obrir una nova etapa.

Estudiarem si es dona continuïtat a aquestes reunions en un nou àmbit o seguim amb la mateixa dinàmica . Agraïm  a les directores de les dos escoles la seua ajuda per poder presentar “Cafè en família” , ja que han fet possible poder fer arribar a tots el pares i mares aquest projecte. També donem les gràcies a Imma i Anna, grans professionals que han fet possible que Cafè en Família no sigui només un projecte sinó una realitat i un punt de connexió entre l’Ajuntament , el Consell Comarcal i les famílies aldeanes.
El cafè amb família obria les portes al Casal de l’Aldea el passat 15 d’octubre i finalitzava  ahir 3 de desembre amb l’entrega de diplomes i un detall pels participants .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada