dilluns, 23 de març del 2020

🔵 Comunicat suspensió Fira de l'Arròs i el Comerç del 17,18 i 19 d'abril de 2020



Des de l’Ajuntament us comuniquem que finalment hem decidit que no realitzarem la Fira de l’Arròs i el Comerç.
Malauradament la situació d’estat d’alarma que estem vivint ens porta a prendre aquesta dràstica decisió, per prevenir-nos tothom.
L’organització d’una fira requereix moltes setmanes de treball previ, que tot i tenir molta feina avançada, no es pot organitzar una fira en dos dies, tant per logística com per temps.
El contractes d’infraestructures i serveis s’han de realitzar en molt de temps d’antelació i això suposa córrer un risc econòmic molt elevat que no podem permetre que suporten les arques de l’Ajuntament. No podem malbaratar cap dels recursos econòmics.

Dit tot això, us traslladem les nostres disculpes i ens sap molt greu haver tingut que prendre aquesta decisió, però és pel bé de tothom.

L’Ajuntament treballarem per a que l’edició de l’any que ve sigui el màxim de profitosa per al sector del comerç, els serveis i la industria del poble. Hem de mantenir viu el teixit econòmic i com sempre estarem a la seua disposició.

Guardarem totes les novetats programades per a l’any que ve i en pensarem moltes més per fer una fira que marqui la diferència, perquè l’Aldea és el punt de trobada!!!

Cuideu-vos, cuidem-nos! Quedeu-vos a casa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada