divendres, 20 de març de 2020

L’empresa Florette obrirà les seues portes al Polígon Catalunya SudL’Ajuntament de l’Aldea us comunica que ja està confirmada una gran inversió al territori que afecta a la nostra població i a Tortosa, principalment.
L’empresa Florette obrirà les seues portes al Polígon Catalunya Sud, a un espai de titularitat municipal del terme de Tortosa i l’Aldea. Aquesta propera obertura comportarà 300 nous llocs de treball en una primera fase i també un benefici a nivell d’impostos per a l’Ajuntament de l’Aldea.
Xavier Royo, Alcalde de l’Aldea: “Celebro molt positivament que aquesta inversió vingui al nostre territori per tot el que comportarà econòmicament i laboralment. Agraeixo la confiança de l’empresa Florette amb el territori i que hagi apostat pel polígon Catalunya Sud. Poc a poc els nostres polígons s’han d’anar omplint d’empreses per donar llocs de treball, riquesa al municipi i situar-nos una vegada més al mapa de les grans inversions. La ubicació estratègica dels nostres polígons és clau i continuarem treballant per fer-los cada cop més rentables!!!”.
Tot i estar passant moments difícils de País, no tot han de ser noticies negatives, una mica de llum ens va bé a tothom.


Cap comentari:

Publica un comentari