dilluns, 25 de maig del 2020

🔴 La regidoria d’Acció Educativa suspèn l’Esplai 4 Torres d’aquest estiu



Benvolgudes famílies,
Com ja sabeu, aquesta setmana s’han fet públiques les mesures a seguir per tal de reobrir les escoles, així com tots els altres ensenyaments educatius i de lleure. Revisades les condicions i mesures de prevenció de cara als usuaris del servei i veient que no tenim capacitat per garantir al 100% la seguretat i la salut dels nostres petits, ens veiem en l’obligació de suspendre l’esplai 4 Torres aquest estiu.
Les mesures establertes de 2 metres de distanciament entre els nens, zero contacte i limitació d’espai a 4 metres quadrats per nen, fa baixar el nombre d’assistents, provocant que no es puguin atendre a totes les famílies i impossibilita la realització de la majoria d’activitats de lleure. Així com, tampoc es pot garantir el no contacte entre els nens i nenes mentre estan jugant.
Pel que fa a les famílies més vulnerables, està en mans del Consell Comarcal del Baix Ebre, qui té les competències per decidir-ho, tirar endavant amb l’Esplai la Tribu o no.
Des de l’Ajuntament ens causa una immensa tristesa no poder oferir aquest servei a les famílies, però hem d’anteposar la salut dels més petits per davant de tot.
Esperem que l’any vinent tot torni a la normalitat i puguem gaudir de l’ensenyament de lleure en període de vacances escolars com fins ara.
Continuarem treballant al costat de les direccions dels nostres centres per ajudar-los també, a implementar totes les mesures de seguretat i salut durant aquest període fins acabar el curs 2019-2020 i també, a la seva disposició per ajudar-los amb el compliment de les mesures del nou curs 2020-2021 quan estiguin establertes.
Només ens queda desitjar-vos salut i força en aquests moments tant difícils que les famílies i el sector econòmic del poble estem vivint.
Salutacions

Irene Negre i Estorach
Regidora d’Acció Educativa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada