dijous, 28 de maig del 2020

馃敶 La UE Aldeana oficialment equip de Segona Catalana




Despr茅s de la nota de premsa oficial de la FCF ( Federaci贸 Catalana de Futbol), feta p煤blica ahir a la tarda l’equip de la Uni贸 Esportiva Aldeana jugar脿 a la segona catalana la propera temporada. La Junta Directiva de l’FCF aprovava per unanimitat resoldre el futbol i futbol sala territorial amateur sense descensos i amb els ascensos marcats pel pla de competicions als equips que ocupen posici贸 per pujar de forma directa de categoria. La resta de places d'ascens que preveu la normativa es completaran, en el cas de el futbol, amb els conjunts implicats en llocs de play-off que es trobin millor classificats en futbol sala, es mantindr脿 l'aparellament de les eliminat貌ries, i es determinar脿 el guanyador amb el millor coeficient. 

Josep Franch regidor d’Acci贸 Esportiva de l’ajuntament de l’Aldea: “Volem enviar una felicitaci贸 maj煤scula  als jugadors, al cos t猫cnic, a la junta directiva i a tot l’equip hum脿 que conforma la Uni贸 Esportiva Aldeana i que a fet possible aquest ascens de categoria. Una gran recompensa al treball constant  i a la traject貌ria d’un club que contribueix notablement a situar l’Aldea com poble capdavanter de l’esport ebrenc i que gr脿cies a fites com aquesta , els aldeans i les aldeanes sentim orgull de poble de veure que quan ens ho proposem, som imparables !”.

La UE aldeana 茅s equip de Segona catalana al trobar-se a la taula classificat貌ria  com a segon millor classificat dels tres grups de Tercera catalana.

Xavi Pino president de la UE Aldeana: “ Estem molt contents per l’ascens de la UE Aldeana , les coses han anat com anat, i la veritat  ens hagu茅s  agradat m茅s pujar a 2a catalana, acabant la temporada. Agraeixo l’esfor莽 la implicaci贸 i treball dels jugadors i cos t猫cnic. El treball del futbol base es veu recompensat amb la faena ben feta. Ja es noten els resultats d’aquests dos anys que porta la junta, la qual agraeixo p煤blicament tot el suport i implicaci贸 amb el club des del minut 0. L’afici贸, el soci i el poble de l’Aldea es mereixien aquest ascens. Amunt Aldeana.”











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada