dilluns, 25 de maig del 2020

馃敶 L’Ajuntament de l’Aldea susp猫n la Festa de la Plantada i la Revetlla de Sant Joan



Des de l’Ajuntament us comuniquem que, despr茅s de constatar l’evoluci贸 del coronavirus, hem decidit suspendre tots els actes festius previstos per al mes de juny. A hores d’ara estem en proc茅s de desconfinament per貌, malgrat aquesta petita evoluci贸 positiva, considerem inviable celebrar la Festa de la Plantada i la Revetlla de Sant Joan amb els m铆nims criteris de seguretat i distanciament social.
 Josep Franch, regidor de Festes de l’Ajuntament de l’Aldea: hem pres aquesta dif铆cil decisi贸 per seguretat i salut dels nostres ve茂ns i ve茂nes, per貌 des de la Regidoria de Festes estem treballant per oferir actes i esdeveniments diferents”.

Comuniquem tamb茅 a la poblaci贸, que aquest passat dissabte, vam mantenir trobades amb els diferents agents socials del municipi (comissions de festes, comissi贸 de bous, penyes taurines, entitats organitzadores de les festes del barri) per tal de fer una primera valoraci贸 i intercanviar opinions referents a la realitzaci贸 de les festivitats populars al poble.
Despr茅s de debatre, es va acordar que primer s贸n les persones i que hem de vetllar pel benestar i la salut dels nostres ve茂ns i que prendrem decisions definitives des del consens. De moment estarem atents a totes les indicacions que rebem per part del Ministeri i de la Generalitat de Catalunya en relaci贸 a les mesures preventives de la COVID-19 per tal de valorar la realitzaci贸 o no de les Festes Majors i de Barris.
Davant situacions excepcionals, calen mesures excepcionals. Us seguirem informant.
Cuideu-vos, cuidem-nos, hem avan莽at molt, per貌 encara ens queda molt cam铆 per fer.

Ajuntament de l’Aldea

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada