dilluns, 18 de maig del 2020

馃敶 Millora de la seguretat vi脿ria enfront L'Ajuntament



 
La Regidoria de Seguretat, ha instal·lat dos sem脿fors intel·ligents regulant l'acc茅s a l'av. Catalunya des de la Pla莽a de l'Ajuntament, la funci贸 d'aquests sem脿fors ser脿 la de regular i controlar la velocitat fins a un m脿xim de 50 km/h i a la vegada facilitar脿 la sortida dels vehicles que s'incorporen des de l'av. Robert Graupera i de l'esplanada de la via.

D'aquesta manera quan un vehicle circuli a m茅s de 50 km/h, els sem脿fors detectaran el vehicle i es posaran en roig, impedint la circulaci贸 dels vehicles que no respecten la velocitat, a la vegada aquesta instal·laci贸 comportar脿 la retirada dels ressalts de goma  que hi ha actualment a l'av Catalunya, fet que evitar脿 una circulaci贸 m茅s c貌moda i moderada per als vehicles.


A part d'aquesta acci贸, tamb茅 s'estan treballant altres millores a diferents punts del nucli urb脿 com ara, la millora de la senyalitzaci贸 horitzontal a l'av. Catalunya zona rotonda de Tortosa, P脿rquing de l'esplanada de la via i Robert Graupera, millora de la senyalitzaci贸 horitzontal i vertical al barri de les escoles i facilitarem la doble direcci贸 al c/ Sant Gen铆s entre la ctrade Tortosa i el C/ Esgl茅sia (zona P貌dium).

Pepe Caball茅 Regidor de Seguretat  : ”Des de L'Ajuntament estem treballant aquests dies a diferents punts del municipi, per tal de millorar la circulaci贸 vi脿ria al nucli urb脿, destacant les actuacions a l'av. Catalunya.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada