dilluns, 29 de juny del 2020

馃敶 L'Ajuntament de l'Aldea finalitza la senyalitzaci贸 vi脿ria al barri de les escoles



L'Ajuntament de l'Aldea dintre de la campanya de millora i reordenaci贸 vi脿ria a diferents punts de la poblaci贸 que est脿 portant a cap durant aquest any, ha finalitzat la senyalitzaci贸 vi脿ria la zona del barri de les escoles.

Aquesta actuaci贸 ha consistit a reordenar com a doble direcci贸 el carrer Sant Genis entre la carretera de Tortosa i c/ Esgl茅sia, aquesta modificaci贸 ajudar脿 a descongestionar el tram de l'Esgl茅sia sobretot a les hores puntes d'entrada i sortides dels col·legis.

Tamb茅 s'han dotat els espais d’aparcament i  de senyals horitzontals i verticals als carrers del barri de les escoles, com ara el Francesc Maci脿, Llu铆s Companys, Doctor Ram贸n Guillem, Josep Benito i Esgl茅sia, facilitant una ordenaci贸 vi脿ria m茅s adequada i amb m茅s seguretat per a vianants i conductors.

Pepe Caball茅, Regidor de Seguretat : “Amb aquesta actuaci贸 finalitzem una s猫rie d'actuacions que vam comen莽ar tan aviat vam entrar a governar, que eren molt necess脿ries per garantir la seguretat tant dels vianants com dels conductors”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada