dilluns, 7 de setembre del 2020

馃敶 L’Ajuntament de l’Aldea fa entrega de material de prevenci贸 de la COVID-19 a les escoles del municipi


Des de l'Ajuntament s’ha fet entrega de material de prevenci贸 de la Covid-19 a les escoles del municipi. Fa unes setmanes, tamb茅 ens v脿rem posar en contacte amb el Consell Comarcal per tal de sol·licitar informaci贸 referent al transport dels alumnes aldeans a l’Institut de Camarles, tan bon punt disposem de la informaci贸 per part del CC del Baix Ebre en farem difusi贸.

Irene Negre Regidora d'Acci贸 Educativa: "Estem davant d'un inici de curs at铆pic on entre tots hem de garantir la seguretat i salut dels nostres petits, per aix貌 des de l'Ajuntament fem entrega de tanques per al repartiment dels espais d'esbarjo, l铆quid desinfectant de mans, catifes desinfectants de peus, l铆quid desinfectant de terra i tamb茅 aerosols desinfectants de tot tipus de superf铆cies. L'escola s'ha de convertir en un espai segur, caldr脿 per貌 molta pedagogia entre els m茅s menuts per tal d'ensenyar-los com
prevenir-se. Les fam铆lies hem de ser conscients d'aquesta nova realitat social que impedeix la normal relaci贸/contacte entre les persones i des de les institucions hem de facilitar la tornada a l'escola amb totes les garanties per protegir als fills i filles. Iniciem un nou curs i des de la Regidoria i l'Ajuntament estarem al costat de les direccions dels centres educatius i de les Associacions de pares i mares per tot all貌 que calgui, tal i com hem vingut fent fins ara."


Imatges



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada