dimarts, 8 de setembre del 2020

đź”´ L’ajuntament de l’Aldea reasfalta 7.500 m2 al nucli urbĂ 



Per part de l'actual equip de govern, tan aviat van entrar a governar, van inventariar i localitzar 157 punts deteriorats d'aglomerat asfĂ ltic a diferents carrers del nucli urbĂ , principalment a l'av. Catalunya, amb una clara mostra de deteriorament de la via pĂşblica.

En una primera fase es va asfaltar l'av. Robert Graupera i una bona part del c/ Major, i en aquesta segona fase es milloraran més de 7.500
m2 d'una gran part dels punts deteriorats.

S'han reasfaltat una bona part dels laterals de l'av. Catalunya, una important part del c/ LluĂ­s Braille, que juntament amb el c/ Major van ser els primers carrers que es van asfaltar a l'Aldea, aixĂ­ com altres cruĂŻlles i zones de carrers del nucli urbĂ  que tenien molta necessitat.


Xavier Royo Alcalde de L'Aldea : En aquestes dos primeres fases, hem reduĂŻt d'una manera considerable els punts deteriorats que tenĂ­em a la via pĂşblica i a la vegada hem millorat la imatge dels carrers del poble. Lamento que tots els diners invertits a reasfaltar a l'av. Catalunya s'hagueren pogut invertir a millorar altres punts del nostre poble, si quan es va recepcionar l'av. Catalunya (N-340) s'haguĂ©s acceptat la carretera asfaltada de nou, com habitualment fan tots els Ajuntaments en aquest tipus de recepciĂł, fet que el nostre grup va reclamar insistentment quan estĂ vem a l'oposiciĂł i  no se’ns va fer cas per l’anterior equip de govern”.

Tan aviat quan sigui possible, per part de l'Ajuntament, s’iniciarĂ  la tercera fase, on s'intentarĂ  finalitzar amb tots els punts deteriorats, per aixĂ­ desprĂ©s poder començar a asfaltar carrers que hi ha en reg asfĂ ltic de dintre de la poblaciĂł.

Nota de Premsa

Imatges

Tall de veu alcalde de l’Aldea Xavier Royo
https://bit.ly/3bE50F9




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada