dilluns, 18 de març del 2024

El Passeig de Gas, Camí Escolar de l’escola 21 d’Abril ja és una realitat

 

El Passeig de Gas, camí escolar de l’Escola 21 d’Abril ja es troba plenament operatiu, donant un important pas cap a la mobilitat sostenible i segura, complint plenament l’objectiu de pacificar el trànsit a la zona de l’Escola 21 d’Abril, millorant significativament la seguretat dels alumnes i les seues famílies.
L’Alcalde de l’Aldea, Xavier Royo mostra la seua satisfacció: “Per acabar les obres i per dotar a l’escola 21 d’Abril d’un camí escolar i exclusiu, que els dona tota la seguretat possible, amb la conseqüent pacificació del trànsit, on poden accedir tan patinets, vianants o ciclistes al Passeig de Gas, exclusiu per ells. Hem millorat considerablement l’entorn i dotem al municipi d’una xarxa més de passeig que s’afegeix al Passeig de la Via. Veiem que l’acceptació ha estat altament positiva per part de la població”.


 
Una millora considerable de la qualitat de vida i de l’entorn que connecta directament amb l’avinguda Catalunya i deixa el carrer Monturiol per al transit de vehicles. Zona de petó i adeu per facilitar a les famílies a deixar els alumnes al centre sense cap tipus de perill, estacionament exclusiu per als mestres del centre, pàrquing senyalitzat per als usuaris, arbres, jardineres, mobiliari urbà i il·luminació, confeccionen els 300 metres del Passeig de Gas, camí escolar de l’Escola 21 d’Abril, com una obra necessària per al dia a dia de les famílies i dels alumnes de l’escola 21 d’Abril.
 
L’obra s’ha portat a terme dins del
Projecte d’actuacions vinculades a la mobilitat segura i sostenible, la pacificació del trànsit i la reducció de l’accidentalitat a l’accés de l’Escola 21 d’Abril i a les travesseres, amb una inversió de 150.000€.
Per al bon funcionament del passeig l’Ajuntament de l’Aldea ha confeccionat una doble infografia detallada amb la nova accessibilitat i el pàrquing de l’escola. La regidora d’Acció Cultural i Educativa Annabel Blanch, acompanyada del Coordinador de la Guàrdia Municipal Isaac Gilabert, van realitzar sobre el terreny una sessió formativa amb tots els professors i alumnes del centre escolar, insitu al mateix passeig per ensenyar-los el camí escolar, per on circular amb seguretat i per fer-ne un bon us del mateix.

 
L’Ajuntament també ha fet arribar a tots els alumnes i professors del centre la infografia amb tots els detalls i recomanacions.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada