dijous, 14 de març del 2024

Lliurament de les acreditacions als empresaris del Delta que han superat el XVI curs per ser “punt d’informació del parc”

 Avui dijous 14 de març, al casal de joves de l’Aldea s’ha celebrat l’acte públic del lliurament de les acreditacions a les empreses turístiques que han superat el curs “ Atendre un punt d’informació del Parc”.


Aquest curs forma part del programa d’actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible al delta de l’Ebre. Concretament, fa referència a l’acreditació d’empreses turístiques que, de forma voluntària i que compleixin els principis de la Carta, desitgin certificar-se com a punt d’informació del Parc.

L’acte de presentació ha estat encapçalat pel Sr. Xavier Royo, alcalde de l’Aldea, Berta Royo, regidora de turisme, el Sr. Francesc Vidal, director del Parc, la Sra. Inma Juan, responsable d’ús públic i Xavi Abril tècnic d’ús públic del Parc.


L’alcalde de l’Aldea, la regidora Berta Royo i el director del Parc Natural del Delta de l’Ebre han lliurat les acreditacions a tots els alumnes que han superat el curs.

En total, el curs ha estat superat per 22 persones, 18 a títol individual i 4 de les quals corresponen a empreses del sector turístic del delta de l’Ebre.

 


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada