LLIURAMENT DE LES ACREDITACIONS ALS EMPRESARIS DEL DELTA QUE HAN SUPERAT EL III CURS PER SER “PUNT D’INFORMACIÓ DEL PARC”

dijous, 18 de març del 2010

xabril@gencat.cat

LLIURAMENT DE LES ACREDITACIONS ALS EMPRESARIS DEL DELTA QUE HAN SUPERAT EL III CURS PER SER “PUNT D’INFORMACIÓ DEL PARC”

Avui Dijous 18 de març, a les 11 h. a l’Ajuntament de l’Aldea, se celebrarà l’acte públic de lliurament de les acreditacions a tots els empresaris turístics que han superat presentarà el curs “ Atendre un punt d’informació del Parc”.
Aquest curs forma part del programa d’actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible al delta de l’Ebre. Concretament, fa referència a l’acreditació d’empreses turístiques que, de forma voluntària i que compleixin els principis de la Carta, desitgin certificar-se com a punt d’informació del Parc.
L’acte de presentació estarà encapçalat pel Sr. Dani Andreu, alcalde de l’Aldea, el Sr. Francesc Vidal, director del Parc, el Sr. Víctor Gimeno, director dels serveis territorials del Departament de Medi ambient i Habitatge i pel Sr. Joan Capilla, president de l’Associació d’Empreses de Serveis i Activitats Turístiques del Delta.
Al curs se van inscriure 25 alumnes, que corresponien a 12 empreses i 13 alumnes a títol individual. Han superat el curs 18 persones, que corresponen a 12 empreses i 6 alumnes a títol individual.
Amb aquestes 12 noves acreditacions ja són 55 les empreses que actuen com a punt d’informació del Parc.

Motiu: Acte de lliurament de les acreditacions als empresaris del delta de l’Ebre que han superat el curs “Atendre un punt d’informació del Parc”
Lloc: Ajuntament de l’Aldea.
Dia: 18/03/07.
Hora: 11 h.

Activitats del cap de setmana al Parc Natural del Delta de l’Ebre
Sortida en bicicleta La Ràpita- Casa de Fusta
Dissabte 20 de març
Lloc de trobada: Pavelló Firal de St. Carles de La Ràpita. Hora de sortida: 10:00
Durada de l'activitat: 1/2 dia
Sorteig d’un dinar al Restaurant Nicanor entre els participants
Neteja d’espais naturals
Diumenge 21 de març
Organitzada pel Parc, l’Associació de Voluntaris del Parc, l'Ajuntament de Deltebre i el suport de l’Escola del Parc.
Lloc de trobada: Ajuntament de Deltebre. Hora: 9:30
Durada de l'activitat: 1/2 dia. Platges previstes: Zona Riumar- Garxal
L'ajuntament de Deltebre oferirà esmorzar i aigua als participants. El Parc subministrarà bosses de recollida de brossa i guants de seguretat.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.