LLUMS ENERGÈTIQUES

dimarts, 9 de març del 2010

Des de la Regidoria de Serveis de l’Ajuntament de l’Aldea complint en les noves normatives marcades per la llei 6/2001 de 31 de maig d’ordenació ambiental de l’enllumenat per la protecció del medi nocturn.
I amb el propòsit de mantenir les condicions naturals de la nit , promoure l’eficiència energètica , evitar la intrusió de llum artificial a cases i equipaments i prevenir i corregir els efectes pertorbadors de la contaminació lluminosa i com no pensant en l’estalvi energètic i econòmic .
Ha iniciat el desenvolupament del pla d’adequació de la il·luminació exterior existent, i a començat a substituir les lluminàries existents de vapor de mercuri per les noves lluminàries que compleixen la normativa vigent de vapor de sodi .
Al mateix temps ja s’estan unificant els models instal·lats a la normativa general d’urbanisme del Ajuntament per que totes les lluminàries guardin una coherència determinada depenent del tipus de via on estan instal·lades .
Els primers carrers on ja es pot veure la nova il·luminació son: “la raval de Fesol”, “Raval de Sant Josep” “Carrer del mig” i s’està executant el “carrer del Ebre “ Així com també en tots els carrer de recent urbanització.
En els propers anys la intenció de la regidoria es dur a terme la substitució de tot l’enllumenat que actualment es defectuós.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.