II TROBADA GEGANTERA

dijous, 15 d’abril del 2010

Des de la Regidoria de Joventut ,de l’Ajuntament de l’Aldea us informem que dins de la 6 ena Fira de l’Arròs i del Comerç de l’Aldea, tindrà lloc aquest Dissabte 17 d’Abril a les 18.00 h la II Trobada Gegantera , us adjuntem el programa d’actes.

PLANTADA DE GEGANTS.

Entre les 17:00 i 17:45 hores totes les colles geganteres convidades, realitzaran la plantada dels respectius gegants, davant de la plaça de l’ajuntament de L’Aldea.

Les colles convidades formaran paral·lelament davant l’ajuntament al lloc indicat pels organitzadors. L’ordre i lloc assignat serà el que es mantindrà en el desenvolupament de la cercavila.

Els gegants estaran exposats fins a les 18:00 hores en que iniciarem el recorregut del petit cercavila.


CERCAVILA

A les 18:00 hores les colles geganteres convidades inicien cercavila des de l’ajuntament, passant pel carrer de la fira, Avinguda Esports i finalitzant el recorregut a la plaça de ball de festes.

Al finalitzar la petita cercavila, les colles plantaran els gegants al davant de l’escenari de la plaça de ball de festes majors.

A la plaça de ball es realitzarà, una a una la presentació i ball individual de les colles participants i a més es farà entrega d’un obsequi, recordant la seva participació en la trobada.
Els obsequis seran entregats per les autoritats municipals.

A l’acabar és farà un ball amb totes les colles participants i tots els dolçainers tocaran la cançó de “PASCUALET”, finalitzant els actes de la trobada.

En la II Trobada Gegantera de l’Aldea participaran les colles geganteres de Tortosa,La Ràpita, Alcanar,Camarles i Ulldecona, que acompanyaran al nostre gegant aldeà Josep Ramon.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.