2 NOUS CURSOS

dijous, 20 de maig del 2010

La Regidoria d'Acció Social i Ciutadania continua treballant amb el desplegament del Pla Local de Dones, i organitza dos nous cursos.

Des de la Regidoria d'Acció Social i Ciutadania ,de l’Ajuntament de l’Aldea us informem que aquest més de Maig s'han començat 2 nous cursos al Casal de Joves i dins del desplegament del Pla Local de Dones.
El curs d'informàtica es realitza al telecentre tots els divendres de 7 a 9 de la tarda, i va començar el dia 7 de maig, i finalitzarà el dia 9 de juliol.
Es un curs d'iniciació al processador de textos i Internet.

Yolanda Meca, Regidora d'Acció Social i Ciutadania:"Al curs hi ha apuntades 10 dones, que es el màxim de persones que es podien apuntar, ja que es pretén, que el curs sigui molt efectiu per a les persones apuntades i per això es necessari que cadascuna d'elles disposi d'un ordinador, i al telecentre hi ha 10 terminals.
Degut al gran nombre de persones interessades amb aquest curs, des de la regidoria s'està treballant per poder oferir un altre curs d'informàtica."

L'Altre curs es" El taller de gestió del temps", va començar el 8 de maig i finalitzarà el proper 3 de juliol. El curs es realitza a la sala d'actes del casal jove, tots els dissabtes de 18:30 a 20:30 hores. Hi ha 12 persones apuntades.
El curs es divideix amb els següents punts:

1. Que és el temps?
Quatre Generacions de l'administració del temps.
2.- Quadrants del temps
3.- Definicions
4.- Els valors i piràmide de competències
- Per a què faig en faig?
- Tinc les competències i habilitats d'allò que vull fer o tenir?
5.- Lladres del temps
6.- Introducció de la gestió del temps en l'àmbit laboral i/o tasques.
- Eficàcia i eficiència
- Prioritats de gestió, Delegar - Supervisar.
Agendes, Planning, quadres i organigrames.


Per qualsevol tipus d'informació addicional no dubteu en posar vos en contacte en la Regidoria d'Acció Social i Ciutadania al telèfon 977 45 0012 o bé al correu electrònic benestar@laldea.org.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.