PUNT DE TROBADA A L’AJUNTAMENT DE L’ALDEA

dimarts, 8 de juny del 2010


Des del passat mes d’octubre, a l’ajuntament de l’Aldea, tots els dimarts i dijous s’han realitzat diferents tallers per a dones nou vingudes al nostre poble
El Punt de Trobada, està organitzat per l’Ajuntament de l’aldea, la Regidoria d’Acció Social i Ciutadania, i compta amb l’ajuda del tècnic de l’Ajuntament Sonia Dridi i amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Ebre.
Tots els dimarts i dijous a la Casa de la Vila s’han realitzat diferents tallers per a dones nou vingudes a la nostra població.
Yolanda Meca, Regidora d’Acció Social i Ciutadania:”Van fer el taller, una psicòloga, una infermera, un ginecòleg, els mossos d’esquadra, la policia local de l’Aldea, una professora del col·legi 21 d’Abril, una professora del col·legi Mª Garcia Cabanes, els serveis socials del consell comarcal i la regidora d’acció social i ciutadania de l’Ajuntament de l’Aldea.
Ha estat un projecte pioner a les nostres terres, ja que durant tot el curs, les participants han tingut cada dia de curs un professional a la seva disposició, per tal de donar-los tota la informació necessària en els diferents àmbits, i facilitar-los l’adaptació i la integració a la nostra societat.
Des de l’Ajuntament de l’Aldea i concretament la regidora d’acció social i ciutadania, , qualifiquem d’èxit rotund al punt de trobada, tant per la participació com pels objectius marcats amb aquest tipus de taller.
El taller, “punt de trobada”, va finalitzar el passat dimarts 1 de juny, amb l’entrega de diplomes a totes les assistents per part de l’Alcalde de l’Aldea i president del consell comarcal Daniel Andreu i amb agraïment, les alumnes van preparar un bufet amb tot tipus de menjars i té, típics de cada país, per a tots els assistents.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.