VI TROBADA DE JOVES

divendres, 2 de juliol del 2010

Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Aldea us informem que com cada any, l’Ajuntament de l’Aldea,la Regidoria de Joventut , el Casal de Joves i per segon any l’Associació de Joves de l’Aldea, organitza la trobada de joves, una festa amb molt d’èxit en els darrers anys.

Demà Dissabte 3 de Juliol comença la festa amb el sopar, a les 21:30 i desprès continua la nit amb la festa, aquest any organitzada per l’Associació de Joves.
Al sopar pot venir tots els col•lectius joves i no tan joves i la festa, també, ja que es prenen les mesures adequades per a que no hi hagi cap tipus d’incident, com podria ser, la venda d’alcohol als menors. Els menors de 18 anys no podran consumir begudes alcohòliques, per això, portaran una polsera identificativa de color roig, i els majors d’edat en portaran una de color negre.
La venda de tiquets encara es pot realitzar al Casal de Joves amb un preu de 15 € amb sopar, més entrada a la Festa Jove mes regal de got ecològic .A més entre tos els tiquets venuts es sortejarà un viatge a Eivissa. Per més informació podeu contactar amb el telèfon del casal de Joves 977 45 19 61
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.