DECISIONS PRESES EN LA SESSIÓ PLENÀRIA EXTRAORDINÀRIA D'AHIR DIMECRES 11 D'AGOST, I AMB MOTIU DE L'ATURADA DE LES OBRES DE LA VARIANT DE L'ALDEA

dijous, 12 d’agost del 2010

Des de l'Alcaldia de l'Ajuntament de l'Aldea us informem de les decisions preses ahir la nit(Dimecres 11 d'agost 21.30 h) en la sessió plenària extraordinària i amb motiu de l'aturada de les obres de la variant de la n-340 al seu pas per l'Aldea.

L'Ajuntament de l'Aldea ha pres els següents acords :El primer acte de les Festes Majors de l'Aldea 2010, corresponen al Bou Capllaçat de Divendres 13 d'Agost a les 18.30h, es convertirà amb un acte reivindicatiu per reclamar el reinici de les obres de la variant de la n-340, al seu pas per l'Aldea, i també per reclamar el blindatge de la festa dels correbous a les Terres de l'Ebre.
L'altre acte que es va acordar i dins les Festes Majors de l'Aldea correspon a la convocatòria de tota la ciutadania a la Manifestació del proper Dissabte 21 d'Agost a les 18.00 h, on es realitzarà una marxa tallant la n-340 , des de la Plaça Dr. Maymó, fins la cruïlla en direcció a Tortosa.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.