PARADA DE LES OBRES DE LA VARIANT DE L'ALDEA

dimecres, 4 d’agost del 2010

PARADA DE LES OBRES DE LA VARIANT DE L'ALDEA


Benvolguts companys, des de l'Alcaldia de l'Ajuntament de l'Aldea us adjuntem la nota de premsa en motiu de la parada de l'execució de les obres de la variant al seu pas per l'Aldea .

L’Ajuntament de l’Aldea, lamenta profundament comprovar amb certesa que les obres de la variant han parat la seva execució.

En primer lloc, lamentem la manca de comunicació oficial per part del “Ministerio de Fomento” a l’hora de donar-nos una mínima explicació dels motius de la paralització de l’obra.

En segon lloc volem deixar palès que la ciutadania de l’Aldea se sent enganyada, donat que va dipositar la seva confiança en una execució ràpida de l’obra i això s’ha vist estroncat per una decisió que no ha tingut en compte les necessitats ni de L’Aldea, ni de les Terres de l’Ebre.

A més a més, a hores d’ara no hi ha cap indici que l’alliberament de peatges que permetria una disminució de la densitat circulatòria mentre duressin les obres, tingui cap expectativa de fer-se realitat.

La població de l’Aldea ha tingut molta paciència,... ha vist com les obres portaven un bon ritme,... ha callat de bona fe davant la manca de resposta a les promeses fetes temps enrere,... però ara en aquest nou context, i una vegada es conegui oficialment l’abast de la decisió del “Ministerio de Fomento”, probablement haurà de respondre d’una manera suficientment contundent per no permetre que es pugui jugar amb la seguretat dels nostres ciutadans i ciutadanes, la qual cosa no es valora ni en euros ni en pessetes, és simplement una qüestió innegociable.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.