INFORMACIONS MUNICIPALS

dimarts, 19 d’octubre del 2010

INFORMACIONS MUNICIPALS

Des de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de l'Aldea, us informem que ja s’ha obert ja el període de inscripció per als cursos de català.
L’horari del curs serà Dimarts i Dijous de 20.00 a 21.00 h, a la Biblioteca Torres de l’Aldea.
L’inici del curs serà el proper 2 de Novembre de 2010, el preu del curs és de 20 € , i la professora que impartirà el curs és Ingrid Benito.
Les places del curs són limitades


BAN

PER TAL DE PLANIFICAR EL SERVEI DEL FUTUR CENTRE DE DIA. L'AJUNTAMENT DE L'ALDEA PREGA A TOTES LES FAMILIES INTERESADES QUE ES POSIN EN CONTACTE AMB ELS SERVEIS ADMINISTRATIUS DE L’AJUNTAMENT DE L’ALDEA.

CARAGOL POMA

A fi i efecte de combatre la, plaga del caragol Poma,la Comunitat de Regants Sindicat Agrícola de l’Ebre,seguint expresses instruccions del Departament d’Agricultura,Alimentació i Acció Rural, fa saber que el canal es tancarà el proper 25 d’Octubre,tanmateix Agricultura autoritza que es puguin xafar les terres abans de tancar el canal, la qual cosa es fa pública per a general coneixement i efectes

REUNIÓ INFORMATIVA CARAGOL POMA A DELTEBRE

El Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció rural realitzarà una sessió informativa sobre la situació actual de la plaga del cargol poma i les mesures per a la seva eradicació el proper dia 22 d’octubre de 2010 a les 18:00 hores a la sala d’actes d’Arrossaires del delta de l’Ebre al C/ Goles de l’Ebre, 4 de Deltebre.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.