CAMPIONAT D’ESPANYA

divendres, 31 de desembre del 2010

CAMPIONAT D’ESPANYA

Divendres 1 i dissabte 2 d’Octubre,al Pavelló Poliesportiu Municipal de l’Aldea va tenir lloc el 65 è Campionat d’Espanya de Patinatge amb la categoria infantil.
El Club Patí l’Aldea fou l’encarregat de la seva organització. Tot un repte per al Club ja que és la primera vegada que organitza un Campionat d’Espanya.
Es van trobar 42 patinadores i 18 patinadors d’arreu d’Espanya en edats compreses entre els 11 i 12 anys.
De tots/es aquests/es joves patinadors i patinadores hi ha dues noies de les Terres de l’Ebre que participaran: Ester Rovira del C.P. Alcanar i Elisa Tomàs del C.P. L’Aldea. Aquest any 2010 l’Elisa ha quedat 1ª. classificada al campionat territorial i 3ª. classificada al campionat de Catalunya, que es va celebrar a Lleida el passat 31 de juliol.
Es donaran cita 14 federacions: Andalusa, Aragonesa, Asturiana, Illes Balears, Canària, Càntabra, Castellano-leonesa, Castellano-Manchega, Catalana, Gallega, Madrilenya, Murciana, Comunitat Valenciana i País Basc, amb els seus corresponents clubs ( 45 aproximadament).

El Campionat va començar el divendres tarda a les 16 h. i el mateix divendres a les 21 h. es va fer l’obertura amb un espectacle de llum, so, música i ball amb la coreografia i la direcció del tècnic del Club Manel Villarroya.
El dissabte a la tarda sobre les 16 h. va començar la última competició que donava pas al pòdium d’Espanya 2010.

Núria Cugat, Presidenta del Club Patí l’Aldea:”Per al Club Patí L’Aldea ha suposat un treball dur des de principis d’any, quan la Federació Espanyola ens va atorgar l’organització d’aquest campionat.
Hem rebut ajuda i suport de l’Ajuntament de L’Aldea, del Consell Comarcal, de la Diputació de Tarragona, d’entitats bancàries (Caixa Tarragona, Caixa Pensions, Caixa Terrassa, …), d’empreses privades tant del municipi com de municipis veïns.
Gràcies a tots ells i als pares i mares del Club que han col•laborat, es podrà dur a terme aquest campionat.

Divendres la tarda la patinadora de l’Aldea, Elisa va fer una gran actuació aconseguint encapçalar la classificació provisional. I dissabte la tarda després d’un gran esforç i un molt bon programa llarg no va poder aguantar el primer lloc però va si que va aconseguir un segon lloc.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.