CURS D’INTEL•LIGÈNCIA EMOCIONAL

dimarts, 22 de febrer del 2011


CURS D’INTEL•LIGÈNCIA EMOCIONAL

Un dels últims cursos organitzats per l'Ajuntament de l'aldea i l’associació de dones de l’Aldea, inclòs dintre el desplegament del pla local de dones, va ser el curs "d’intel•ligència emocional". un curs que es va impartir al Casal de Joves de l'Aldea, d’una durada de 8 hores. 15 persones del nostre poble van assistir a aquest taller, finalitzant el passat 25 de novembre amb l’entrega de diplomes per part de l’alcalde Daniel Andreu i la regidora Yolanda Meca.
segons els assistents el curs va ser molt útil i el nivell de satisfacció va ser molt elevat, fins i tot es va sol•licitar a la regidora poder repetir el curs a l’any vinent.
la regidora d’acció social i ciutadania va expressar la satisfacció d’aquest taller i del altres que s’han anat fent durant l’any 2010, ja que una de les prioritats d’aquesta regidoria amb el desplegament del pla local de dones, era donar formació i noves eines per a que les dones del poble puguin adquirir nous coneixements que els faciliti el dia a dia a les seves cases i als seus llocs de treball, per tant, segons les enquestes fetes a les participants als cursos i tallers, ens podem donar per satisfets amb el desplegament del pla local de dones i es va comprometre a seguir treballant i organitzant nous cursos i tallers per a la gent de l'Aldea.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.