LLAR MUNICIPAL DE L'ALDEA ENS INFORMA

dimarts, 22 de febrer del 2011

LLAR MUNICIPAL DE L'ALDEA ENS INFORMA

La llar municipal de l'Aldea “Bressol del Delta”, ja donem per finalitzat el primer trimestre d’aquest curs 2010-2011.
Han estat tres mesos molt intensos, solidaris, motivadors, formadors i enriquidors.
Intensos pel període d’adaptació, van ser els primers quinze dies del curs, on el nen/a travessa per un camí ple de sentiments i emocions, tot valorant el que suposa per a ell/a la separació dels seus familiars i allò que el seu ingrés a la llar li pot oferir. Poc a poc els infants, ho han anat superant, i per això hem aconseguit que tots els nens/es de la llar d’infants estiguin adaptats i integrats dintre de l’escola i del pla d’activitats que estem duent a terme, a través de diferents activitats que fem dia rere dia.
Solidaris, perquè L'Onada Bressol ha participat econòmicament amb la Marató de TV3. Des de l'escola, s’han planificat i organitzat diverses activitats per recaptar diners i destinar-los a aquest acte benèfic. Una de les activitats més innovadores i creatives va ser la gincama solidària, on petits i adults hi van participar conjuntament, aquesta activitat es va dur a terme a l'SCRUA, on quasi totes les famílies de l’escola hi van participar i ens ho vam passar molt bé.
L'escola ha volgut motivar i formar als pares amb el taller de gestió de límits en el nucli familiar. El que es pretén en aquests tallers es que els pares puguin aprendre més estratègies i recursos per tal de donar un bona educació als seus nadons.
Pel que fa als dos següents trimestres hi ha planificat dos tallers més, els quals s’anomenen: “Coneix al teu fill” i “Pors i angoixes”. Des de l'escola us animem a participar-hi, ja que creiem que es una bona iniciativa per compartir experiències i vivències.
I enriquidor, perquè els més menuts de la població els van oferir als seus familiars, amics,... un petita obra de teatre anomenada: “El pessebre vivent”. Aquest acte es va dur a terme a l'SCRUA, el passat 18 de desembre, i hi van assistir-hi més de 300 persones. Aquests petits actors i actrius, van realitzar l'obra de teatre satisfactòriament i a alguns dels familiars els van caure algunes llagrimetes, en veure com els més petits de les cases de l'Aldea i poblacions veïnes ho van fer com si fossin uns professionals. En aquest acte vam poder treballar diversos continguts que engloba el currículum d'Educació Infantil de primer cicle, com ara són: el treball del cos, representació d’un dels personatges nadalencs, reconeixement de cançons,...

En definitiva des de direcció i equip d’educadores estem molt satisfetes del treball que estem duent a terme en aquests nens tant petits, en veure com els més menuts de les llars, ens responen als reptes que nosaltres els estem proposant cada dia.
Per acabar, felicitar a les famílies perquè si no fos per l’excel•lent col•laboració que tenen no podríem dur a terme aquest pla educatiu tant innovador, creador i motivador.
Moltes gràcies famílies!!!
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.