DIUMENGE 13 DE MARÇ DIADA DEL MEDI AMBIENT

dimarts, 8 de març del 2011

DIUMENGE 13 DE MARÇ DIADA DEL MEDI AMBIENT

Des de la Regidoria de Medi Ambient i des de la Regidoria de Pagesia de l'Ajuntament de l'Aldea, us informem que aquest proper Diumenge 13 de Març a les 10.00 h tindrà lloc la Diada del Medi Ambient .
Una jornada organitzada per les Regidories de Medi Ambient i Pagesia i les AMPA dels col•legis 21 d’Abril i Mª Garcia Cabanes de l’Aldea.

Manolo Masdeu, Regidoria de Pagesia:”La diada del Medi Ambient, consistirà amb la plantada d’arbres, i la neteja dels vorals del camí de l’Ermita .És una actuació, que forma part d’un projecte més gran, que implicarà la recuperació de tot l’arbrat .A més s’intenten recuperar els arbres amb més bon estat. Aquest projecte comporta també la creació d’un carril bici i alguna zona de descans. En definitiva volem recuperar el passeig per al poble. A part dels beneficis mediambientals també volem que els més joves del poble tinguin una idea de com eren i de com son els nostres camps d’arròs.
Hem demanat l’ajuda de les 2 AMPA dels col•legis que ens han respost molt positivament. Per això demanem la participació dels veïns i veïnes amb la Diada , que apart de ser lúdica, ja que hi haurà una baldanada, també pot ser educativa per als més menuts i no tan menuts”.

Aquest diumenge en la Diada del Medi Ambient es plantaran 50 arbres autòctons al camí del Xoperal de l’Ermita de la Mare de Déu de l’Aldea a més de netejà dels vorals del camí. També des de les Ampa dels col•legis s’invita a tota al gent que vingui en bicicleta per fomentar el transport no contaminant
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.