Lliurament de les acreditacions als empresaris del Delta que han superat el IV curs per ser “punt d’informació del parc”

dilluns, 14 de març del 2011

font:Xavi Abril,Parc Nataural del DElta de l'Ebre

Us informo, per si és del vostre interès, de la cerimònia de lliurament de les acreditacions als empresaris del Delta que han superat el curs per certificar-se com a punts d’informació del parc:

Lliurament de les acreditacions als empresaris del Delta que han superat el IV curs per ser “punt d’informació del parc”

El proper dimecres 16 de març, a les 11 h. a l’Ajuntament de l’Aldea, se celebrarà l’acte públic de lliurament de les acreditacions a tots els empresaris turístics que han superat el curs “ Atendre un punt d’informació del Parc”.

Aquest curs forma part del programa d’actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible al delta de l’Ebre. Concretament, fa referència a l’acreditació d’empreses turístiques que, de forma voluntària i que compleixin els principis de la Carta, desitgin certificar-se com a punt d’informació del Parc.

L’acte de presentació estarà encapçalat pel Sr. Dani Andreu, alcalde de l’Aldea, el Sr. Francesc Vidal, director del Parc, la Sra. Maria Pery, cap del Servei de Parcs i pel Sr. Joan Capilla, president de l’Associació d’Empreses de Serveis i Activitats Turístiques del Delta.

Al curs se van inscriure 15 alumnes, que corresponien a 10 empreses i 5 alumnes a títol individual. Han superat el curs 8 empreses i 5 alumnes a títol individual.

Amb aquestes 8 noves acreditacions ja són 60 les empreses que actuen com a punt d’informació del Parc.

Motiu: Acte de lliurament de les acreditacions als empresaris del delta de l’Ebre que han superat el curs “Atendre un punt d’informació del Parc”
Lloc: Ajuntament de l’Aldea.
Dia: 18/03/07.
Hora: 11 h.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.