PODI ALDEÀ EN CATEGORIA JUVENIL

dilluns, 2 de maig del 2011

PODI ALDEÀ EN CATEGORIA JUVENIL

Aquest cap de setmana s'ha celebrat al pavelló de Tortosa el campionat Territorial Cadet-Juvenil, on el Club Patí l’Aldea ha aconseguit fer-se amb els tres esglaons del podi en categoria Juvenil.
Dissabte la tarda començava la competició on el les patinadores del Club Patí l’Aldea ja ocupaven les places del podi. Júlia Ferrando ocupava la primera plaça provisional, la segona plaça provisional la ocupava Zaida Ardit, la tercera Núria Gas i la vuitena Génia Vidal.
Diumenge al matí, era el torn del programa que decidiria la classificació final on la pressió no va poder amb les patinadores aldeanes, les quals van realitzar unes actuacions dignes d’una competició d’aquestes característiques. Finalment la classificació obtinguda va estar: primera plaça definitiva per a la Núria Gas, segona plaça definitiva per Zaida Ardit, tercera plaça per Júlia Ferrando i vuitena plaça definitiva per Génia Vidal.
Totes quatre patinadores estan sota les directrius tècniques de Manel Villarroya, qui es conegut internacionalment per la seva bona tècnica i les seves espectaculars coreografies, que un any més han fet gaudir al públic existent.
Comentar també que la Núria Gas, la Zaida Ardit i la Júlia Ferrando han estat classificades per al campionat català que es celebrarà els propers 28 i 29 de maig a Lloret de Mar.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.