VII Trobada de Joves: una de les millors!!!!

dimarts, 19 de juliol del 2011

VII Trobada de Joves: una de les millors!!!!

Els joves de l’Aldea hem donat una lliçó de civisme, de participació i d’implicació en les activitats que venim realitzant des de l’Ajuntament.

Gràcies als bars que heu participat i que tan d’esforç heu emprat alhora de muntar el vostre racó a la festa: gràcies al Bar Sport i al Xarrut .

Gràcies a les empreses que ens heu facilitat la informació necessària per tal de muntar la presentació que es va anar mostrant durant les actuacions dels dj’s.

Gràcies a Pub lo Trosset i al Pub Jockers per participar també i muntar els seus xiringuitos.

Gràcies dj’s també, que de forma totalment desinteressada ens van fer passar una gran nit d’estiu.

Però sobretot gràcies a la Joventut de l’Aldea, a tots aquells que vau venir i que vau permetre que tots ens ho passéssim súper bé; i és que no va haver cap incident, cap destrossa, cap baralla mentre va durar la festa, i això demostra que som capaços de passar-nos-ho bé sense tenir necessitar d’arribar als “mals rotllos”. Ara quan em diguin “es que la joventut només sap fer mal”, jo diré en la cara ben alta: “no, la joventut de l’aldea no, nosaltres no som així”.

I és que el dia crec que millor no va poder anar; vam començar al matí amb les activitats aquàtiques al riu; m’agradaria que tots els que no va poder venir miréssiu les fotografies que vam anar fent i veureu que ens ho vam passar pipa!!!! I es que tenim l’embarcador!!!! Vam fer nostra una zona que molt poques vegades utilitzem i que des de l’Ajuntament volem potenciar; vam anar amb piragua, vam utilitzar la banana, vam gaudir amb un inflable al riu!!! Ens ho vam passar súper bé. L’any que ve repetirem!!!

A la nit l’Hector ens va preparar un gran sopar (he de dir que no esperava menys d’ell) a la llar de jubilats i després vam continuar amb el concert de Crator: un Crator espectacular!!!! D’aquells grups que et posen la carn de gallina tal i com diem a les nostres terres.

Finalment els nostres dj’s ens vam demostrar les seves habilitats musicals i ens van acabar de fer passar una nit espectacular.

Una nit que ara mateix desitjaria que fos sempre igual, una nit on tots els joves del poble puguin participar; una nit de poble, d’unió, una nit de la que em sento molt orgullosa de tots vatros i una nit de la qual em sento molt agraïda de l’ajuda que he rebut; i es que em de treballar junts, necessito la vostra ajuda per tal de tirar endavant tots els projectes que tinc en ment i aquells que em vulgueu proposar i com no, per millorar tots, allò que venim realitzant fins ara: perquè la nostra feina és escoltar-vos .

I es que la meva tasca serà un èxit si tots vatros esteu contents i us puc garantir que així intentaré que sigui.

Visca els joves de l’Aldea.

Míriam Ferrando
Regidora de Joventut
Ajuntament de l'Aldea
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.