62 ALDEANS A LA PIRAGUADA JOVE 2011

dimarts, 27 de setembre del 2011


Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Aldea,us informem que aquest passat Diumenge 26 de Setembre com tots els anys i com una tradició més, es va dur a terme la piraguada jove 2011.
Aquest any els joves aldeans havien de cobrir el tram de Xerta-Tortosa,
Uns 62 joves del poble entre diverses edats, van fer cap a les 9 del matí davant el casal de joves de l’Aldea , on hi estava esperant l’autobús que els portava fins Xerta, inici del tram amb les piragües.
Lluïsa Benito, Dinamitzadora de Joventut de l’Ajuntament de l’Aldea: “Després de la petita explicació que ens van fer els monitors de com portar l’embarcació, la gent va posar en pràctica allò que havia escoltat, cadascú al seu ritme arribàvem fins al camp de futbol d’Aldover, on van fer parada per esmorzar. Després d’esmorzar continuàvem el descens fins arribar al Club de rem de Tortosa, fi del descens del riu. Tot va anar sobre rodes, la gent s’ho va passar pipa, banyant-se d’uns als altres, d’altres anaven fent fotos, gaudint del paisatge i la participació va ser molt bona,esperem poder repetir ho !! l’any que bé.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.