CORREDOR DEL MEDITERRANI

dijous, 27 d’octubre del 2011

L’Aprovació del finançament de l’obra del corredor del Mediterrani , a càrrec de la Comissió Europea,ha estat una molt bona noticia que ha arribat a les nostres terres aquesta passada setmana.

Cal valorar en la seva justa mesura, la importància de que aquesta infraestructura logística tindrà ,per al nostre territori, especialment per tot l’arc mediterrani.
Una infraestructura necessària per l’economia .

Dani Andreu, Alcade de l’Aldea: “Pot ser, que per primera vegada el Corredor del Mediterrani, hagi estat valorat en aquest sentit, es a dir, no hi ha hagut criteris polítics alhora de planificar una infraestructura de comunicació. Si que hi ha hagut criteris econòmics i de creixement industrial i de riquesa . D’alguna manera això ens afecta directament a les Terres de l’Ebre, perquè el corredor ens passa directament per aquí , i passa segurament per la pròpia població aldeana.
No podem en aquestos moments renunciar a altra cosa, que treure’n profit d’aquesta obra.”

Una obra que significarà tenir una posició concreta i clara de manera conjunta, per poder tenir un lideratge clar i concís,que pugui porta la veu de les Terres de l’Ebre allí on calgui.

Dani Andreu, remarcava: “ No hem de ser una estació de pas, hem de ser una seu d’aquesta infraestructura econòmica tan i tan important.”
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.