ANTENA ALDAIA DONA VEU ALS MÉS PETITS DE LA POBLACIÓ

dimarts, 15 de novembre del 2011


ANTENA ALDAIA DONA VEU ALS MÉS PETITS DE LA POBLACIÓ


Des de la Llar d'Infants Bressol del Delta, juntament amb la Regidoria d'Educació,la Regidoria de Mitjans de Comunicació, i Antena Aldaia s'ha organitzat el projecte de Ràdio, anomenat “Veuetes”.


El projecte “Veuetes” neix com a resultat d’una pluja d’idees que entre totes les educadores i direcció de la llar d'infants Bressol que es van evocar a sobre la taula, tot buscant alguna activitat original per a un fi que a resultat ser totalment aliè al projecte.

Maria Carles,Directora Llar d'Infants Bressol del Delta:"En principi aquest projecte era una activitat més a realitzar entre tantes altres, però la idea de poder realitzar un programa a la ràdio del nostre municipi ens va agradar tant que vam decidir convertir-la en un projecte amb cara i ulls. La idea inicial era realitzar un programa de ràdio en el qual els protagonistes fossin els infants de la llar, però el resultat final ha estat que el projecte “Veuetes” .Es un projecte que, al temps que ens permetrà donar protagonisme als nostres petits infants, també compleix un seguit de requisits que són molt importants per nosaltres, ja que ens permeten ser únics en el nostre àmbit d’educació, Veuetes és: un projecte innovador." Un projecte que cap altra Llar de Catalunya duu a terme; un projecte que permet involucrar a la família de primera mà i compartir experiències entre nuclis (escola-família, família-família, entorn-escola)" .Un projecte que fa possible arribar, a través de la radiodifusió, no tan sols a tota la comunitat del nostre poble, sinó també a la resta de poblacions de l’entorn, permetent-nos també promocionar la nostra feina".Un projecte que potencia la confiança en la nostra empresa: L'Onada Bressol, al donar a conèixer d’una manera divertida i original la nostra feina."

Yolanda Meca,Regidora d'Educació: "Els menuts s'ho passen molt bé,anant a l'Ajuntament i a les instal•lacions d'Antena Aldaia, i després, escoltant se ells mateixos per antena. És un projecte que permet involucrar a les famílies de primera mà, i participar conjuntament amb els menuts i menudes, fent amb ells els programes".

Els infants participants podran conèixer de primera mà com és realitzen les gravacions d’un programa de ràdio a la mateixa Antena Aldaia.
El projecte Veutes s'ha desenvolupat amb molt d'entusiasme i dedicació per part de totes les educadores i direcció de la llar per a que tota la comunitat educativa de l'escola pugui tenir un racó d'expressió davant de tota la població.

Des de direcció de la llar d'Infants Bressol del Delta s'espera que aquest projecte, tingui una repercussió mediàtica molt elevada.
Us animem a escoltar Veuetes cada Dissabte i Diumenge a les 11.00 h i també us podeu baixar el programa des de el ràdio a la carta de www.antenaaldaia.com
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.