EL COBRIMENT DE LA PISTA POLIESPORTIVA DE L'ESTADI LA UNIÓ, JA ÉS UNA REALITAT

dissabte, 26 de novembre del 2011


EL COBRIMENT DE LA PISTA POLIESPORTIVA DE L'ESTADI LA UNIÓ, JA ÉS UNA REALITATAquest matí de dissabte 26 de novembre a les 10.00 h tenia lloc la inauguració del cobriment de la pista poliesportiva coberta de la UEA. A l'acte la nostra invitada d'honor la Sra. Mª Rosa Peig i Compte, Directora dels Serveis Territorials de Governació i Relacions Institucionals a les Terres de l'Ebre, l'Alcalde de l'Aldea Dani Andreu ,la Regidora d'Esports Yolanda Tomàs ,el Sr Jose Armengol, fundador del Club Patí l'Aldea i la nostra campiona de patinatge Júlia Ventura descobrien una placa commemorativa, i donaven pas a la inauguració de la pista.

En l'acte hem tingut les actuacions dels patufets de la UEA, exhibicions a càrrec del Club de Twirling de Tortosa,un combinat de les fèmines i el primer equip de Fútbol Sala Faraons, i diverses coreografies del Club Patí l'Aldea.

Després de l'acte la Sra. Mª Rosa Peig i Compte, Directora dels Serveis Territorials de Governació i Relacions Institucionals a les Terres de l'Ebre, ha firmat el llibre d'honor de l'Ajuntament de l'Aldea.

L'obra que contava amb un pressupost de licitació de 291.351,53 €, ha estat finalment adjudicada per 265.000 €, i ha estat subvencionada al 70 % pel PUOSC (Pla Únic d'Obres i serveis de Catalunya) amb 185.000 €.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.