CONSTITUIDA LA PLATAFORMA D'AFECTATS

dilluns, 5 de desembre del 2011

Esta nit de dilluns, la sala polivalent Ramón Salvadó de l'Aldea estava completament plena per l'assemblea que es convocava per als aldeans afectats pel bloqueig dels comptes de la secció de Crèdit de la Cooperativa de l 'Aldea.
Una reunió en la que després de la informació aportada des de el govern i des de l'Alcaldia de la reunió mantinguda avui al Govern amb el Departament de Governació a Barcelona, els aldeans han decidit per majoria constituir una associació afectats encapçalada per Ramón Carles Gilabert .
Ramón Carles citava"ara ja estem constituïts, ens hem de posar a treballar i veure com estar la situació real".La pressió ha de ser total, natros hem de defensar la gent del poble".
La Plataforma té molt clar que vol recuperar els diners, i alguns veïns anomenaven en l'assemblea que "on estan els membres de la Junta rectora de la cooperativa per explicar nos el que passa?.
La població continua molt afectada i moltes famílies ja han demanat ajuda a Càritas per poder menjar.
Uns Nadals molt durs es poden viure a l'Aldea si no s'arregla prompte la situació, una situació en la que la Generalitat demana calma i assegura que abans del Nadal els 3000 afectats recuperaran els seus estalvis, i els aldeans afectats no se'n fien .Membres de la Plataforma citaven: Si han fet el que han fet amb les retallades sanitàries , no ens fiem , no ens podem quedar plorant a casa".
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.