Els afectats més greus pel preconcurs de la cooperativa agrària de L'Aldea rebran els primers ingressos dilluns que ve

divendres, 9 de desembre del 2011


Els afectats més greus pel preconcurs de la cooperativa agrària de L'Aldea rebran els primers ingressos dilluns que ve, després d'haver signat aquest divendres una declaració jurada corroborant que no disposen de cap altre compte o font de liquiditat.

En declaracions a Europa Press, el portaveu de l'Associació d'afectats per la secció de crèdit de la cooperativa, Ramon Carles, ha assenyalat que els diners per aquestes ajudes sortirà del fons creat a partir de les aportacions de l'Ajuntament, la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Montsià.

Concretament, la dotació disponible és d'uns 70.000 euros: 30.000 procedents del consistori, 30.000 de l'ens provincial i 10.000 del consell.

Els beneficiaris d'aquestes injeccions hauran de tornar a les administracions la quantitat rebuda una vegada se solucioni el problema de la cooperativa i es desbloquegin els seus comptes.

Carles ha destacat que els economistes mercantilistes enviats per la Generalitat --que supervisa les seccions de crèdit catalanes-- ja han acabat la feina, i ha estimat que els informes corresponents sobre la cooperativa estaran llestos "dilluns o dimarts".

Alhora, ha recordat que l'associació i la direcció de la cooperativa es reuniran dilluns per compartir en quin punt es troba la situació de la secció de crèdit de la cooperativa, la crisis de la qual ha afectat 3.000 persones en una població de 4.500 habitants.

EUROPA PRESS
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.