REUNIÓ AMB DOMÈNEC VILA

dijous, 19 de gener del 2012

REUNIÓ AMB DOMÈNEC VILA

Ahir dimecres l'Alcalde de l'Aldea Dani Andreu i el Regidor de Pagesia Manolo Masdeu es reunien a Barcelona amb Domènec Vila.

A les 18.30 h de dimecres l'Alcalde de l'Aldea Dani Andreu i el Regidor de Pagesia Manolo Masdeu es reunien a Barcelona amb Domènec Vila, Director General d'Alimentació,Qualitat i Indústries Agroalimentàries, i Divina Alsinet Directora de l'Institut de Crèdit Agrari.

Dani Andreu,Alcalde de l'Aldea:"La primera passa que hem empres des de l'Ajuntament de l'Aldea ja està donada. Hem estat al Departament d'Agricultura per tal de comunicar als responsables del Departament, Domènec Vila, Director General d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, i Divina Alsinet, Directora de l'Institut de Crèdit Agrari, la iniciativa que ha pres l'Ajuntament d’intentar donar viabilitat productiva a la Cooperativa de l'Aldea, donat que és un dels punts forts, que a posteriori també permetrà generar recursos i beneficis que puguin col•laborar amb el retorn dels diners per les nostres famílies.

El nostre objectiu era comunicar l’inici de les gestions i requerir el recolzament del Departament.
La proposta serà comunicada a tots els agents implicats (direcció, pagesos, administracions, entitats financeres, etc.). D’aquesta manera el col•lectiu pagès del nostre poble podrà tenir una via oberta pel possible increment de la productivitat de la cooperativa. Cal tota la informació amb dades e informes contrastats per facilitar-los a tots els que puguin estar interessats.

La cooperativa té tots els condicionants per ser una indústria solvent i que generi beneficis, però li fa falta producció.
Si som capaços d'aportar aquesta producció, tant necessària, tenim molt de guanyat, però si la Cooperativa no continua amb la seva activitat, no ens en sortirem.
Per això, aquesta situació ha passat a ser un tema d’afectació municipal i la màxima prioritat de la Regidoria de Pagesia i de tot l'equip de Govern.
Treballarem per fer possible la viabilitat de la Cooperativa i donar suport als nostres pagesos, però resta en les seves mans que aquesta viabilitat es faci realitat. Nosaltres com sempre estarem al seu costat.
La Cooperativa de l'Aldea és viable , sempre que hi hagi producció suficient.
Les ajudes amb fons Europeu suposarien un 4 % d'una producció anual de 4,5 milions d'Euros.
La Cooperativa encara no sap quan podrà tornar els diners als seus socis, que van veure retinguts els seus comptes per falta de liquiditat de la secció de crèdit a principis del mes de desembre.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.