L'audiència de COMRàdio i la Xarxa d'Emissores Locals creix de 40.000 oients i se situa en 764.000

divendres, 30 de març del 2012

Segons la primera onada del 2012 del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura
L'audiència de COMRàdio i la Xarxa d'Emissores Locals creix de 40.000 oients i se situa en 764.000

Només l'audiència de COMRàdio, comptada individualment, ja s'ha incrementat gairebé un 5%

30/03/2012

El conjunt de COMRàdio i la Xarxa d'Emissores Locals és el segon operador públic de Catalunya, i el quart en el rànquing global. En l'índex d'audiència acumulada en els darrers trenta dies, el nombre de persones que han escoltat el conjunt de COMRàdio i la Xarxa sumen una audiència de 764.000 persones.
La primera onada del Baròmetre d'enguany continua mostrant una trajectòria ascendent de l'audiència acumulada, que l'any passat ja va créixer el 9%. Així mateix, COMRàdio i les emissores de la Xarxa es mantenen entre les més escoltades a la majoria de comarques de Catalunya.
A comarques com l'Alt Empordà, l'Alt Penedès, l'Alt Urgell i el Baix Ebre, així com al Baix Penedès, el Berguedà, el Montsià, la Noguera o el Priorat i al Solsonès i a la Terra Alta, la suma de COMRàdio i les emissores municipals de la Xarxa es mantenen entre les principals opcions de l'audiència.
Les dades d'audiència de COMRàdio comptades individualment també reflecteixen un increment. L'audiència acumulada a dia d'ahir augmenta de 3.000 oients, i passa de 64 a 67.000.
El director general de COMRàdio, Rafael de Ribot, ha posat de manifest que "els bons resultats del baròmetre mostren que la feina feta pels professionals de COMRàdio i dels de les més de 150 emissores de la Xarxa dóna resposta a l'exigència de la ciutadania, que ens demana informació i continguts de proximitat".
De Ribot considera que "les dades demostren que només es pot entendre el mapa de la ràdio del país amb la presència de l'oferta de la Xarxa d'Emissores Locals".
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.