diumenge, 22 d’abril del 2012

INAUGURACIÓ OBRES D'ARRANJAMENT DEL AJUNTAMENT VELL


Benvolguts companys des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Aldea,dins dels actes festius del 21 d'abril a l'Aldea i en motiu dels 29 anys de la segregació del nostre municipi, ahir dissabte a les 12.00 h  tenia lloc l'acte d'inauguració de les obres de l'Ajuntament Vell. Un acte molt emotiu en el que era presidit pel Sr Francesc Blanch i Bayo, primer Alcalde de l'Aldea.
Amb la tallada de la cinta i la descoberta de la placa commemorativa, 29 anys d'història quedaran al servei de la cultura de la població,a un local totalment rehabilitat, amb les ultimes tecnologies mediambientals , amb una sala per audicions, una per exposicions,una sala museu dedicada al arròs i al seu conreu o arxiu  de fotografies històriques , són algunes de les noves estàncies del rejovenit Ajuntament Vell.
Les obres d’arranjament de l’Antic Ajuntament de L’Aldea han estat finançades pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya i pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).
Un dia molt especial i emotiu per als aldeans, que 29 anys després continuen celebrant el que un grup de valents van aconseguir; segregar a l'Aldea de la veïna població de Tortosa, per començar a  forjar una història d'un poble ,una història que Tortosa es negava a donar fins  que el 21 d'abril de 1983 es va aconseguir.
Complementant la jornada festiva  a la Casa de la Vila i abans de la inauguració, tenia lloc l'entrega de premis del consolidat ja VI Concurs literari i Artístic 21 d'Abril, la signatura del llibre d'honor per Francesc Blanch i Bayo, i la hissada de bandera amb la Banda musical Verge dels Prats acompanyats per les autoritats locals .


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.