V DIADA DEL ARRÒS COL I FESOLS

divendres, 27 d’abril del 2012

V DIADA DEL ARRÒS COL I FESOLS

Benvolguts companys, us informem des de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l’Aldea, el proper diumenge 6 de Maig s’organitza la V Diada de l’Arròs Col I Fesols a l’Aldea.
Us adjuntem el programa d’actes:

11.00 h cocció de l’arròs col i fesols i entrada al pavelló .
14.00h Dinar.
17.00h actuació Rondalla Aldeana i el grup de Jota.
Repartiment de Rom Cremat.

Inflables per als mes menuts.
L’organització posarà taules i cadires per tothom.
Cadascú es pararà la taula al seu gust.

Simón Falcó 1er Tinent Alcalde i Regidor de Festes:”Una festa consolidada al nostre poble, que va costar molt engegar ,però que ara per ara ja té una fiabilitat que creiem que és important per al nostre poble.5 anys de diada comportaran experiència amb l’organització i moltes coses que la gent podrà gaudir durant la diada.
Enguany incorporem elements nous com son la participació de tres restaurants locals,que han volgut col•laborar en la diada,i que ens degustaran en plats típics del nostre Delta, amb estands instal•lats fora del pavelló per la gent. Tot i que enguany creiem que hi hauria una assistència menor degut a la crisi que estem patint,i que ens va obligar a pujar el preu del tiquet a 5 €, però que es podran recuperar quan els aldeans es treguin l’abonament de festes majors, la veritat es que ens sentim satisfets amb la resposta de la gent. Volem que els aldeans puguin gaudir d’aquest descompte .A hores d’ara ja portem 1000 tiquets venuts, i allargarem la venda fins després del pont de Maig. És la única jornada gastronòmica a les Terres de l’Ebre que donem seient i plat per tothom.Esperem que el temps ens acompanyi per aquesta festa tan emblemàtica, i us convidem amb els braços oberts el proper diumenge, ja que el mateix dia també disposarem de servei de venda de tiquets per la diada de l’arròs col i fesols”.
Per la venda de tiquets podeu passar per les oficines municipals de la Casa de la Vila de 9 a 14 h. Per qualsevol altra informació 977 45 00 12.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.