UNA TRENTENA D'AFECTATS PEL BLOQUEIG TALLEN LA N-340

dijous, 31 de maig del 2012


Finalment avui dijous a les 18.10 h s'ha pogut realitzar el tall previst a la n-340 davant de la secció de crèdit de la cooperativa de l'Aldea.
L'empresari aldeà Javier Garcia Vivo que continua acampat i ha rebut el suport d'una trentena de persones que han aconseguit tallar la carretera amb un tall controlat de 5 minuts. El tall no ha pogut ser superior degut a que el Cos d'Agents dels Mossos d'Esquadra havien agafat les dades de l'empresari i aquest ,rebria multa admistrativa en incomplir ho.
Segons l'empresari, el degoteig de gent per visitar lo es constant i poc a poc es van sumant a la protesta, encara que l'únic acampat les 24 hores del dia és Javier Garcia.
Després de 5 mesos de comptes bloquejats, aquesta és la primera acció reivindicativa amb cara i ulls per alguns afectats del bloqueig, que no descarten noves accions de protesta. Molts dels manifestants han titllat de" lladres amb pistola al Govern Català" per haver los enganyat, encara que el tall de carretera ha estat totalment silenciós i amb seny.
Proper dilluns 4 de Juny és prevista l'assemblea informativa per la població de la nova junta rectora.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.