ES CLAUSURA LA FIRA DE LA CONSCIÈNCIA L'ART I SENTIMENT I EL MERCADET SOLIDARI

diumenge, 21 d’octubre del 2012

Des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Aldea us informem que aquest  diumenge a les 19.00 h  ha tingut lloc la clausura de la fira de la consciència,l'art i sentiment i el Mercadet solidari, que ha tingut lloc aquest cap de setmana del 20 i 21 d'octubre a l'Aldea .
Des de la regidoria de Cultura es valora molt positivament la fira:"Ens sentim satisfets per l'acceptació que ha tingut la fira i per l'acceptació dels tallers,les xerrades i les projeccions, ja que el Saló de Plens ha estat ple  a vessar en totes les xerrades", ens comentava Estela Estorach, Regidora de Cultura.
"També dono les gràcies a Fernando Rico per la organització dels tallers i xerrades dins de la fira", remarcava Estorach.
Les sessions de Ioga o les sessions de meditació i geometria sagrada,han tingut una gran acceptació pel públic assistent, i s'espera poder repetir la Fira l'any vinent inclús  no es descarta poder realitzar el cap de setmana sencer complementat en concerts i actuacions.

L'actuació poètic-musical a càrrec dels poetes de l'Ebre han estat els encarregats de clausurar la Fira,una fira complementada per les parades o per la 1er gratiferia  (on ningú s'omplia les butxaques i ningú se'n anava en els mans buides),han fet el que públic assistent gaudís d'una fira diferent.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.