SISENA ACREDITACIÓ D’EMPRESES TURÍSTIQUES DEL DELTA COM A PUNT D’INFORMACIÓ DEL PARC

dijous, 21 de març del 2013


El Parc ha  realitzat, durant el mes de febrer i març,  la sisena edició del curs Atendre un punt d’informació del Parc en el que 8 noves empreses del sector turístic han estat acreditades.

El Parc Natural del Delta de l’Ebre ha realitzar, amb el suport de l’Ajuntament de l’Aldea i l’Associació d’empresaris d’activitats turístiques del delta de l’Ebre, el sisè curs Atendre un punt d’informació del Parc per acreditar empreses turístiques com a punt d’informació del Parc.Aquest curs, de 30h, que es va iniciar el 12 de febrer i va finalitzar el 14 de març, és una de les accions previstes en el programa d’actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible al delta de l’Ebre 2012-2016. Concretament en el punt 3.2. Millora de la qualitat i sostenibilitat de l’oferta turística del Delta, acció 3.2.4. Acreditació d’empreses com a punt d’informació del Parc.
Els objectius principals del curs són millorar la informació que donen les empreses turístiques sobre el Parc i la resta del Delta, facilitar a les empreses turístiques assessorament i formació continuada, implicar en la gestió del turisme a les empreses turístiques i millorar la qualitat i l’accessibilitat de la informació sobre el Parc.
Les empreses que desitgen acreditar-se han de complir diversos compromisos, com ara formar part del Fòrum Permanent, ser membre d’alguna Associació d’empresaris del Delta, complir totes les disposicions legals, donar informació gratuïta, objectiva i completa d’acord amb la formació rebuda i desenvolupar activitats turístiques d’acord amb el principis de la Carta.
El Parc també es compromet a identificar a les empreses que han  superat el curs amb el distintiu de Punt d’Informació del Parc, impartir cursos de formació  i seminaris, i proveir a les empreses de publicacions i altres materials informatius.
Al curs es van inscriure 21 alumnes, que corresponien a 12 empreses i 9 alumnes a títol individual. De les 12 empreses, 4 ja disposaven de l’acreditació, però desitjaven repetir el curs. Tots l’han superat excepte dos alumnes.

A l’acte de lliurament hi van assistir el director dels Serveis Territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, Pere Vidal, l’alcalde de l’Aldea, Dani Andreu i el director del Parc Natural del Delta de l’Ebre, Francesc Vidal.

Amb aquestes 8 noves acreditacions ja són 79 les empreses que actuen com a punt d’informació del Parc
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.