VALORACIÓ PLENARI

dimecres, 13 de març del 2013


VALORACIÓ PLENARI
Des de l'Alcaldia de l'ajuntament de l'Aldea us informem dels acords presos, com el canvi d'horari dels plenaris, l'aprovació de les mocions per declarar L’Aldea i les Terres de l’Ebre zona lliure de fracturació hidràulica (fracking),la Moció en favor de la transparència a les Administracions Públiques,i la moció de suport a la declaració de sobirania i el dret a decidir del poble de Catalunya. Recordem que el plenari ordinari  tenia lloc el passat divendres 8 de març de 2013, al saló de plens de la Casa de la Vila.
Dani Andreu Alcalde de l'Aldea:
"En aquests moments moltes persones interessades en fets locals, alguna iniciativa jove i el mateix tarannà del govern d’escoltar i rebre suggerències i ajuts ens porta a proposar aquesta modificació de substituir l’horari de les 13,30 a les 20,30 del vespre, ja que la majoria ens diu que entre les 8 i les 9 del vespre és l’hora que els sembla més adient per dur a terme les sessions, hora que a l’hivern potser és tard i a l’estiu és una mica massa d’hora, però proposem aquest terme mig per intentar solucionar la manca d’assistència i aconseguir l’audiència que, per exemple, avui tenim, ja que ens agradaria que tots els aldeans i aldeanes que tinguin un cert interès per comprovar què és un plenari, com es discuteixen les coses, etc no tinguin cap mena d’excusa per no assabentar-se’n".
Amb el nou canvi d'horari els 11 regidors que composen el Govern Aldeà van votar a favor.
La moció per declarar L’Aldea i les Terres de l’Ebre zona lliure de fracturació hidràulica (fracking), Andreu remarcava"Hem de fer pinya perquè el fracking(extraure gasos del subsòl), és una pràctica molt agressiva i contaminant amb el territori i hem d'intentar que les empreses no vinguin a depredar aquestes terres i d'aquesta manera l'Aldea se suma  com a poble lliure de fracturació hidràulica".Aquesta moció va ser aprovada per unanimitat.
La Moció en favor de la transparència a les Administracions Públiques , l'Alcalde de l'Aldea Dani Andreu remarcava:"Transparència i codi ètic del politics i de les entitats públiques i la possibilitat d'introduir un element de tanta clarividència com són les llistes obertes a les eleccions al Parlament de Catalunya com també a les eleccions municipals i per últim també es va aprovar la moció de suport a la declaració de sobirania i el dret a decidir del poble de Catalunya,tot això emmarcat dins d'un acte on l'ANC (Assemblea Nacional Catalana),va vindre a donar suport a la moció presentada al plenari.
L'ANC que et tot moment ha donat suport i està al costat de l'Ajuntament de l'Aldea per la denuncia de la Delegación del Gobierno.
Un acte que per finalitzar es va llegir el manifest de la dona treballadora. Un menú molt participatiu on s'han mostrat un gran nombre d'inquietuds del nostre territori".Aquesta última moció també va ser aprovada per unanimitat.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.