CAMPIONAT TERRITORIAL DE PATINATGE ARTÍSTIC A L'ALDEA

dimecres, 15 de maig del 2013

Des de la regidoria d'Esports de l'ajuntament de l'Aldea us informem que  el passat 11 i 12 de maig es va disputar el campionat territorial de patinatge artístic en les categories juvenil, júnior i sènior. L’encarregat d’organitzar-ho va ser el Club Patí L’Aldea juntament amb la Federació Territorial de patinatge artístic i l’Ajuntament de L’Aldea.

 
Al pavelló poliesportiu del municipi van competir 40 patinadors i patinadores que pertenyien a diferents clubs de la província de Tarragona com C.P.Alcanar, C.P.Calafell, C.P.Cambrils, C.P.Salou, C.P.Valls, C.P.A. Amposta 2010, C.P.A. Vendrell, Reus Deportiu i C.P.L’Aldea.

El club aldeà va estar representat per les patinadores i patinadors : Aida Chavarría i David Arasa en categoria juvenil, Zaida Ardit i Núria Gas en categoria júnior i Júlia Ventura en categoria sènior.

 
Aida Chavarria va quedar 12a, no s’ha pogut classificar per al  campionat de Catalunya però va fer una bona competició que s’ha demostrat amb un treball constant al llarg de l’any. Núria Gas va obtenir la 1a posició i per tant es classifica per al campionat de Catalunya que es celebrarà els propers dies 8 i 9 de juny a Girona. Va realitzar uns excel·lents exercicis amb molta dificultat, tant el dissabte com el diumenge. Va patinar amb l’energia i estil propi d’ella.

 Júlia Ventura va quedar 1a en la seva categoria passant al campionat de Catalunya els dies 15 i 16 de juny. Júlia ha estat dos anys llargs sense competir, per a ella tornar a la pista suposava nervis i tensió però ens ha demostrat que el patinatge és el seu esport. Els dos dies va patinar amb la força habitual que ens tenia acostumats.

Les tres patinadores portaven unes excel·lents i originals coreografies preparades pel seu entrenador i tècnic Manel Villarroya.


David Arasa i Zaida Ardit no van poder patinar a causa d’una lesió però podran competir en el campionat de Catalunya. Judit Queral, en categoria juvenil, del C.P.Amposta 2010 va quedar 4a. La seva companya Mireia Perellón no va poder acabar el campionat per una lesió. El pòdium de les juvenils va ser per al Reus Deportiu.

 
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.