Presentació del futbol base i reconeixement de la U. E. Aldeana

dimarts, 29 d’octubre del 2013

Presentació del futbol base i reconeixement de la U. E. Aldeana

El passat diumenge 27 d'octubre, la Unió Esportiva Aldeana va a realitzar la presentació oficial del primer equip i totes les categories del futbol base, en el mateix acte també es va a fer un reconeixement al Sr Jose Arques Nivera, per la seva trajectòria com jugador de major edat del club i al Sr Amador Ferrando Estorach pel seu treball periodístic dedicat durant anys a la institució.

L'esdeveniment es va realitzar en l'estadi de “LA UNIO” abans del partit  que van disputar la U.E. Aldeana i U.E. Sant Jaume d’Enveja.
L'acte va acollir els més de 100 jugadors i jugadores de la institució que comprenen des de les edats de 4 fins 19 anys en les diferents categories, comptant amb una gran afluència de públics i presidit pel president del club Sr Pedro Uría Borrul i el coordinador de Futbol Base Albert Borràs Tafalla. Al mateix van assistir membres de l'equip de govern de l'Ajuntament presidits pel Excel·lentíssim Alcalde de l’Aldea, Sr. Dani Andreu i la regidora desport Sra. Yolanda Tomàs.


MARIO GUERRERA 
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.