EXERCICI I SALUT

dissabte, 23 de novembre del 2013

EXERCICI I SALUT

L’Aldea ja compta amb un servei de dinamització del  parc de salut ubicat davant de l’ajuntament a l’Avda. Francesc Robert Graupera del municipi
Els parcs urbans de salut són un espai de trobada, equipats amb diferents aparells adaptats a les persones grans que permeten exercitar de forma lliure o acompanyada qualitats físiques bàsiques com la força, la flexibilitat, la resistència, l'equilibri i la coordinació, components vitals de la condició física relacionada amb la salut i la qualitat de vida.
Aquests espais estan dissenyats per prevenir, millorar i mantenir l'estat físic de la persona. Es configuren com un circuit d'exercicis suaus, especialment concebuts per afavorir les condicions físiques de la gent gran.
Des de la Diputació de Tarragona, a través de la unitat de Medi Ambient, Salut Pública i Territori del Servei d’Assistència Municipal, i amb el suport de l'ajuntament de l’Aldea, s'ha previst dur a terme la dinamització del parc de salut municipal. Professionals de l'activitat física saludable assessoraran en la pràctica d'exercicis adequats a les capacitat de cada persona, mitjançant la realització d’unes sessions de dinamització.


Les sessions es van iniciar el passat mes d'octubre
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.