VALORACIÓ DE LA 3era EDICIÓ DE LA CURSA MARXA SAN SILVESTRE

dimecres, 8 de gener del 2014

VALORACIÓ DE LA 3era EDICIÓ
DE LA CURSA MARXA SAN SILVESTRE

Des de la regidoria d'Esports de l'ajuntament de l'Aldea, us informem que per tercera vegada consecutiva  l'Aldea acomiadava l'any 2013 amb  la cursa-marxa San Silvestre  realitzada pels carrers de la població.

Aquest any hi ha hagut novetats pel que fa a l'organització i control de la cursa. Han estat millores per poder donar una major qualitat amb els cronometratges dels participants, i dels obsequis per als corredors, així hem pogut donar samarreta commemorativa de la cursa i de la marxa, a més del detall de la bossa a tots els corredors. La participació ha estat molt bona, com tots els anys. Han participat unes 200 persones entre les dues modalitats,fent així un gran escamot d'esportistes a la sortida de la prova.

Des de l'organització creiem que ha estat una cursa, amb aspectes millorables, però amb un bon servei donat a tots els participants. Cada any ens visiten corredors d'altres comunitats autònomes, i ens fan saber el bé que s'ho han passat corrent pel nostre poble, per això seguirem treballant per millorar i consolidar aquesta prova tan representativa del nostre poble, tant per als corredors locals com per a tots aquells els que ens visiten de fora.

Volem agrair a tots els voluntaris, que ens han ajudat desinteressadament a controlar i vigilar tot el recorregut de la cursa, a més dels que han estat amb la preparació dels obsequis, també a la gent que ha estat als avituallaments i a tots els que d'una manera o altra han col·laborat i participat en aquest esdeveniment esportiu.
Us adjuntem l'enllaç on trobareu les classificacions i les fotografies de la cursa-marxa San Silvestre de l'Aldea 2013.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.